Ugrás a fő tartalomra

1309. Elefánt és napraforgó

 Nem tudom, hogy mi van Velem, de egy ideje teljesen megörülök a napraforgókért.
Tervezem is egy beszerzését, most láttam hogy lehet is kapni magokat kis vödörben...
Ez egy kicsit esélytelennek tűnik számomra, hiszen nincs az a növény ami megmaradna Nálam, de nem adom fel és be bizonyítom Magamnak és a sok hitetlenkedőnek, hogy igen is képes vagyok egy virágot egyedül "felnevelni".

Ettől függetlenül a másik nagy kedvencemtől nem akarok megválni, ezért összehoztam a kettőt.

Elefántok napraforgókkal.

És miközben az elefántos és napraforgós képeket keresgéltem mit találtam???Elsőnek nem nagyon értettem, hogy mi köze a napraforgónak egy elefánthoz, de aztán a leírás mindent megmagyarázott. 
Ez a doboz biológiailag lebomló elefánt trágyával van tele, illetve napraforgómaggal. A trágya szagtalan - még szerencse - csíramentes, és ezek mellett nem elhanyagolható, hogy tápanyagban gazdag, melynek köszönhetően a napraforgónk hatalmas nagyra nő.

Az ára közel 6 euró, meg gondolom postaköltség.

Azért ha valakit így is érdekel a dolog:
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

1317. Elefánt ormány ... Elefánt szimbólum

Már mielőtt el kezdtem gyűjteni az elefántokat tudtam,hogy szerencsét hoznak.
Mindig zavar volt bennem, hogy akkor most merre is kell, hogy álljon, merre nézzen az ormánya, ablak vagy fal felé... talán lehet ezért is raktam tele az egész lakást az évek alatt...

Próbálkoztam mindennel...ablak felé, ajtó felé, fal mellé, jobbra, balra, szembe...egy a lényeg nem használt...

Biztos csak egy a nyitja a dolognak, hinni kell benne, magunkban.... és ha valamiben hiszünk akkor azt vonzzuk, legyen az szerencse, szerelem, karrier vagy bármi más :)


Attól függetlenül, hogy mit hiszek, vagy mit nem... egy kicsit most utána néztem pár dolognak...

Tehát ....
Az a hiedelem, hogy az elefánt szerencsét hoz, egy nagyon leegyszerűsített formája a Feng-Shui-nak, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy hány darabot használunk, hová rakjuk, és az sem mindegy, hogy milyen formájút.


Ha a szerencsét akarjuk behívni az otthonunkba akkor az elefántot, akkor azt a bejárati ajtónál kell elhelyezni, mellyel egyben a la…

217. Rajzoljunk elefántot

Az igazat megvallva én még egyiket sem próbáltam, de azt hiszem ezt a hiányosságot hamarosan pótolni fogom ...
Ígérem!!


32. Ohm elefánt

Hogy mi az "ohm"? Nekem egy kicsit a Goa... Ez a kép meg már csak azért is tetszik mert nagy eséllyel indul a "milyen tetoválást szeretnék" játékban...